Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Αυτοκτόνησε καρφωμένος σε σταυρό!



Σταυρώθηκε μόνος του! Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο ένας Νοτιοκορεάτης αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του καρφώνοντας τον εαυτό του σε ξύλο


Έναν πραγματικά σκληρό τρόπο επέλεξε ένας Νοτιοκορεάτης για να θέσει τέλος στη ζωή του καθώς η αστυνομία τον βρήκε σταυρωμένο σε ένα σταυρό σε ερημική περιοχή στο Mungyong.

Ο άτυχος άνδρας που βρέθηκε κρεμασμένος επί ξύλου φορούσε μόνο το εσώρουχό του και είχε καρφώσει τα χέρια και τα πόδια του ενώ είχε τοποθετήσει στο κεφάλι του ένα ακάνθινο στεφάνι.
Σύμφωνα με τις αρχές ο άνδρας δεν δολοφονήθηκε με αυτόν τον πραγματικά επώδυνο τρόπο αλλά αυτοκτόνησε.
Ο 58χρονος ταξιτζής έφερε μια πληγή στο σώμα του ενώ είχε τυλίξει το λαιμό και τα άκρα του με νάιλον σχοινιά.
Το περίεργο είναι ότι οι αρχές πιστεύουν ότι ο άνδρας αυτοκτόνησε χωρίς τη βοήθεια από κάποιον αρχής γενομένης καρφώνοντας τα πόδια του στο σταυρό και μετέπειτα δένοντας τον λαιμό του και μαχαιρώνοντας τον εαυτό του στο σώμα του.
Έπειτα άνοιξε τρύπες στα χέρια του και τα πέρασε ανάμεσα στα καρφιά.
Μάλιστα οι αρχές προσομείωσαν τη Σταύρωση του Ιησού και είδαν ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό!
Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν παραδίπλα δύο μικρότεροι σταυροί οι οποίοι συγκρατούσαν ένα καθρέφτη ώστε ο άνδρας να παρακολουθεί το μαρτύριό του.
Στο σημείο βρέθηκαν επίσης καρφιά, ένα σφυρί, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι και οδηγίες για το πως να κατασκευάσει κανείς ένα σταυρό και να τον τοποθετήσει στο έδαφος.
Η αστυνομία εικάζει πως επρόκειτο για ένα αφοσιωμένο Χριστιανό και πως η βαθιά πίστη του τον βοήθησε να αντέξει τόσο πόνο.
Ο άνδρας πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία και ασφυξία.http://volostv.blogspot.com/2011/05/blog-post_5025.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου